UPDATE: Wij zijn op zoek naar een portaalchauffeur en verhuizers, ga naar de vacatures onder het kopje contact voor meer info.

Home » Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Verhuisbedrijf in Wijk bij Duurstede


Bent u binnenkort van plan te gaan verhuizen in of naar Wijk bij Duurstede? Brenen.nl is een erkend verhuizer en regelt uw verhuizing van A tot Z. Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle periode, u gaat immers uw vertrouwde omgeving verruilen voor een nieuwe omgeving. Daarnaast moet er ook op andere vlakken veel geregeld worden in deze periode. Wij als erkende verhuizers snappen dit als geen ander en helpen u graag. Wij, Van Brenen verhuizingen, zijn een team die bestaat uit ervaren vakspecialisten die vakkundig uw inboedel van A naar B verhuizen en u bijstaan tijdens uw verhuizing. Bekijk hieronder onze diensten en vul een vrijblijvende offerte in zodat we weten wat u van ons als Verhuisbedrijf in Wijk bij Duurstede verwacht. 

Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede
Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede
Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Welke diensten bieden wij aan?


Inpakservice

Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Wij bieden inpakservice aan voor o.a.  servies. Onze verhuizers pakken dan uw breekbare spullen vakkundig in en plaatsen het in dozen voor de verhuizing.

Verhuizing

Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Wij regelen verhuizingen voor u van A tot Z.  Verhuisdozen, boekendozen, stickers en inpakpapier, alles is inbegrepen voor een optimale verhuizing.

Opslag inboedel

Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Indien u nog geen nieuw adres hebt gevonden voor uw inboedel of u wilt gewoon spullen opslaan, dan kan dat bij ons door middel van opslag in een verhuiskist.

Verhuiswinkel

Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Stel u gaat zelf verhuizen, maar u hebt nog stevige dozen nodig of inpakpapier. Dan kunt u in onze verhuiswinkel terecht voor diverse verhuisartikelen.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om bij u te komen kijken wat u van ons verwacht.