Afvalbrengstation


Bij ons op het terrein kunt u terecht voor het storten van elke afvalstroom waaronder bouw en sloopafval, tuinafval, hout en puin. Daarnaast kunt bij ons terecht voor afvalstromen als gips, gasbeton, geïmpregneerd hout en dak afval die u niet bij het gemeentelijke afvalbrengstation kan brengen. Ons terrein is voorzien van een weegbrug, zo betaalt u alleen voor de gestorte kilo's. Al de afvalstromen op ons terrein worden op een nauwkeurige manier gescheden, zodat het doorgevoerd kan worden naar een derde partij waar het afval een nieuw leven gaat krijgen. Naast het brengen van afval kunt u op ons terrein ook zand & grind halen en vertrouwelijk archief brengen.

 

Hoe werkt het?


1. U gaat met uw auto op de weegbrug staan.

2. U loopt bij het gele bord naar binnen en zegt welke afvalstroom u wilt gaan storten of welk soort zand & grind u wilt komen halen. Een van onze collega's weegt de auto in en zegt in welk vak u uw afval mag storten.

3. U stort uw afval of haalt zand & grind op de gewenste plek.

4. U zet uw auto weer op de weegbrug en gaat naar binnen. Hier wordt de auto uitgewogen en dan betaalt u voor de gestorte of gehaalde kilo's.

Let op: Wanneer u bij het inwegen in de auto zit moet u ook bij het uitwegen in de auto zitten. Als u uit de auto bent gestapt bij het inwegen, stapt u ook uit bij het uitwegen. 

 

 

Afvalbrengstation
Afvalbrengstation
Afvalbrengstation