Verhuizen


Verhuiswagen
Verhuiswagens

Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle periode, u gaat immers uw vertrouwde omgeving verruilen voor een nieuwe omgeving. Daarnaast moet er ook op andere vlakken veel geregeld worden in deze periode. Wij als erkende verhuizers snappen dit als geen ander en helpen u graag. Wij, Van Brenen verhuizingen, zijn een team dat bestaat uit ervaren vakspecialisten die vakkundig uw inboedel van A naar B verhuizen en u bijstaan tijdens uw verhuizing. Bekijk hieronder onze diensten en vul een vrijblijvende offerte in zodat we weten wat u van ons verwacht.

Welke diensten bieden wij aan?


Inpakservice

Inpakservice

Wij bieden inpakservice aan voor o.a.  servies. Onze verhuizers pakken dan uw breekbare spullen vakkundig in en plaatsen het in dozen voor de verhuizing.

Verhuizing

Verhuiswagens

Wij regelen verhuizingen voor u van A tot Z.  Verhuisdozen, boekendozen, stickers en inpakpapier, alles is inbegrepen voor een optimale verhuizing.

Opslag inboedel

Verhuiskist

Indien u nog geen nieuw adres gevonden hebt voor uw inboedel of u wilt gewoon spullen opslaan, dan kan dat bij ons door middel van opslag in een verhuiskist.

Verhuiswinkel

Verhuisdoos

Stel u gaat zelf verhuizen, maar u hebt nog stevige dozen nodig of inpakpapier, dan kunt u dit bestellen in onze verhuiswinkel.


Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om bij u te komen kijken wat u van ons verwacht.