Ophoogzand bestellen in Veenendaal


Bent u woonachtig in Veenendaal en heeft u ophoogzand nodig, dan kunt u dit bestellen bij brenen.nl. Ophoogzand is geschikt voor bijvoorbeeld het ophogen van uw oprijlaan of uw tuin. Naast ophoogzand bieden wij ook andere soorten zand/grind/grond aan, zodat er voor elke klus een oplossing is. Het zand kan los gestort worden op de door uw gewenste plek of aangeleverd worden in een Bigbag.  Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze, zodat u uw ophoogzand kan bestellen in Veenendaal

Los storten of in een bigbag?

U heeft de keuze tussen het los laten storten van uw zand/grind/grond of het laten brengen in een bigbag. Een bigbag is ideaal als u niet meteen gaat beginnen met het bestelde zand/grind/grond. In het geval van losstorten kunt u meteen aan de slag, de chauffeur stort dan het zand/grind/grond op de door uw gewenste plek. Let wel op dat de chauffeur wel op deze plek kan komen!

Hoeveel m3 zand/ grind/grond heb ik nodig ?

Voorbeeld:

Stel u wilt uw oprijlaan van 8 bij 4 meter verhogen met 15 cm vulzand/ophoogzand. U berekent dit door Lengte X Breedte X Hoogte te doen, in dit geval is dat 8 meter x 4 meter x 0,15 meter = 4,8 m3 zand. Wij raden u aan om altijd ongeveer 10 % meer vulzand te bestellen, dit komt dan uit op om en nabij 5 m3.